Megjelent a II. évfolyam 2. szám

Mérlegelem egy ideje mit írjak az 5. számhoz. Az aktuális slágertémát, a pandémiát kerülném, - eleve minden erről szól, most már több mint egy éve. A gyakorlatunkban mindez azt jelentette, hogy a 3. szám munkálataitól kezdődően végigkísérte a tevékenységünket, egyben megnehezítette azt. Limitálta a kapcsolatokat, emiatt elmaradt több vakteszt és megannyi más auditív lehetőséget is ki kellett hagynunk. Visszatekintve, örülök, hogy bár megkésve, de egyáltalán összejöhetett ez a szám.

A nehézségekből azért előnyök is származtak. Például jobban tudjuk értékelni, hogy ismét mozgásban lehetünk és dolgozhatunk, vagy, hogy a magazinnal eddig töltött idő tükrében még jobban kiérlelt lehet a rálátásunk arra a nem kis fára, amit a fejszénkkel csapkodunk. A visszajelzésekből is egyre jobban érzékeljük mire és hogyan van igény. Az egyik, a minél szélesebb látókörben való tájékozódás a teszteknél, főleg, mert a vakteszteknek átmenetileg búcsút inthettünk az elmúlt időszakban. Törekszünk tehát, hogy egyre kiérleltebben és még pontosabban fogalmazzunk, ezzel egyetemben a mondanivalónkban a kontrasztot is egyre szélesebb spektrumon keresztül igyekszünk visszaadni, ahol még jobban meg tud jelenni a fekete, a fehér és a többi szín is. A televízió képe is akkor a leglátványosabb, ha a sötét az valóban a feketét jelenti, nem csak valamilyen szürkét.

Ezúton köszönjük a türelmét mindenkinek, aki már nagyon várta e számot. Amennyiben lesz elegendő érdekes téma és kerül a negyedik hullám, lehet, hogy belefér még nyári szám is a 2. évfolyamba, ha nem, akkor most maradunk ebben az évben kettő megjelenésnél. Azt hiszem a hifizés akkor jó, ha tevékenységnek hálás, erőltetni azt, ami nem megy, vagy inkább, amire nincsen meg a lehetőség, felesleges. Ha kiadja, összehozzuk, - meglátjuk.

Csapatunk folyamatosan átalakulóban van, vannak, akik elköszöntek tőlünk és olyanok is, akik újan csatlakoznak hozzánk. A távozóknak itt szeretném megköszönni az eddigi munkáját. Mi pedig Igyekszünk továbbra is követni a hagyományokat, ebben a szellemben haladunk tovább az újsággal.

Apropó újság. Sokan kérdezik, - igen, van nyomtatott és itt lehet megrendelni: http://hifimagazin.net/kapcsolat

A magazin digitális lapozható verziója itt megtekinthető.

Kívánok mindenkinek jó egészséget, mert ez most a legfontosabb.