Hifi magazin 2019

Hifi Magazin 2019

Fontosnak tartottuk megőrizni a régi, jól bevált értékeket. Egyrészt azért mert már belénk ivódott, másrészt a nosztalgia, hogy újra szembe kerülhetünk azokkal az alapokkal amin felcseperedtünk, egy igen átható, jó érzést indukált bennünk. Tehát van a hagyományőrzés, folyamatosan frissülő tartalmakkal és akad majd azért egy-két új, plusz ötlet is, leképezve a kor szellemiségét amiben élünk:

Az Audio kultúra rovat sajátságos értelmezésben, ahogy mi gondoljuk. Szubjektivitásunk mentén felépült audio világlátásunk áttranszformálása, közérthető objektív világnézetté. Szóval azt kapod amit gondolunk, ha tetszik, ha nem.

A Hetedhét határ rovat célkitűzése világos: kollektív információt a Magyarnak, azaz turkálunk a külföldi fejekben, hozzuk a kötelezőt, tükröt tartunk az itthoni hifizés és a nemzetközi miheztartás között.

Forintos ötlet! Ki ne akarna ingyen hifit, amivel azután dicsekedhet azzal, hogy a világ legjobbja. Ha ez mégsem jönne össze, akkor is az a törekvés, hogy ehhez a szemlélethez közelítsünk és a legjobb ár érték mentén biztosítsunk mindenkit arról, hogy milliókat hifire költeni igenis megéri.

Délibábos oldal. Kis hazánk piacának nagy lehetőségei, újdonságokkal, hírekkel, harcban a legjobb vétel státuszért, bemutatva a magyar forgalmazók és gyártók széles táborát.

Tesztek: Szubjektív együttélés élményei az audio kultúra számára átfogalmazva a különböző zeneszolgáltató eszközökkel, azaz mindennel, aminek a hanghoz köze van. Objektív becsapásmentes vaktesztek, ahol kiderül a hallgató számára, hol kezdődik a hallás és hol ér véget a pszichoakusztika. A végeredmény kizárólag nyersen tálalva.

Retro! A kedvencem! Annyi kiaknázatlan lehetőség fűződik hozzá, milyen lehetett volna, ha újonnan megvehettem volna! Azóta is hajtom a kategóriát, minél többet bepótolhassak az elszalasztott lehetőségekből és ezt is, azt is kipróbálhassam, a nélkül a veszély nélkül, hogy a vétel és eladás közötti kiadós anyagi bukta veszélye fenyegetne, nem úgy, mint akkor, amikor ugyanezt újonnan kellett volna produkálnom.

Hangszervíz: visszhang, fórum, böngésző, olvasói levelek. Ide mindenki, akinek véleménye van! A globális tudás gyűjtőhelye, mindannyiunk okulására! Hadd szóljon! Kizárólag a köz épülését kulturáltan képviselők megnyilvánulásait vesszük figyelembe, akik hozzászólásukkal, véleményükkel hozzáadott értéket képviselnek az audio kultúrán belül. Ebben az esetben viszont negatív, pozitív, jó, rossz, jöhet minden, építő, vagy akár elmarasztaló is legyen az. Írástudó trolloknak távolmaradása igazolt.

Bemutatjuk: minden, ami jelenleg hazánkban kapható és hírértéke van.

IV. Dimenzió. Misztikumok, mindent a szellemnek, semmit a kéznek jeligére. A pszichoakusztika gyümölcsei és mindaz, amitől elszáll az agy.

Kérdéses válaszok: Ön kérdez, mi válaszolunk. Bármely, az audio területét érintő kérdéssel lehet hozzánk fordulni, e rovat hasábjain belül a közérdeket szolgáló válaszokkal igyekszünk segíteni a rászorulókon.

Böngésző: no comment